Postat av Anneli Postat i Bak / Fika / Gemenskap / Laholm / Lokal / Utflykt

Familjedag och fika

  • visningar72
  • 0kommentarer

Igår var det nog både värmerekord och publikrekord när Familjedagen i Edenberga arrangerades för tredje året i rad.

Som vanligt fanns där något för alla. Många aktiviteter för barnen bl.a. ponnyridning, prickskytte, hoppborg och Karlsson på taket höll i allsången. Nytt för i år var barnloppis inne i Solbacken.

Där fanns lotteri (vann inget), Östras stod där och sålde bröd, hemlagade kolor och servering för fika och hamburgare. Trevligt för i år var att Olle Jönsson skulle uppträda kl. 13. Något försenad, satte han igång och sjöng några av sina bästa, klassiska hits. Han drog en del publik och det sjöngs glatt med.

Det är ett flertal frivilliga och föreningar, som jobbar ideellt, som gör att en sådan här dag är möjlig och all eloge till dom för deras engagemang.

Tack till Solbacken för en trevlig och underhållande dag!

Efteråt föreslog sambon ett besök till Månstorps Gård för en fika. Det är ett av våra favoritställen. En underbar miljö med landskap runt omkring.

Det blev våffla till fikat som vi intog i den sköna trädgården.

Alltid lika bra service och jättegod fika. Allt bakas på plats och det används lokala produkter. Finns även en gårdsbutik där det säljs lokala grönsaker och frukt samt väldigt trevliga presentartiklar.

Gör gärna ett besök dit!

Anneli

Relaterade inlägg

  • Kommentera
Hoppa till verktygsfältet